Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Maria-Oudenhove? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Sint-Maria-Oudenhove als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Sint-Maria-Oudenhove. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Sint-Maria-Oudenhove voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Sint-Maria-Oudenhove (omgeving Zottegem) aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven