Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Sint-Maria-Oudenhove? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Maria-Oudenhove

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Sint-Maria-Oudenhove en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. In Sint-Maria-Oudenhove voeren onze onderhoudstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Sint-Maria-Oudenhove? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven