Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Sint-Maria-Oudenhove? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze onderhoudstechniekers in Sint-Maria-Oudenhove voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Maria-Oudenhove

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s simpel. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Sint-Maria-Oudenhove en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Sint-Maria-Oudenhove (omgeving Zottegem) ? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven