Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Sint-Martens-Leerne? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Martens-Leerne

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Sint-Martens-Leerne en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers voeren hun baan in Sint-Martens-Leerne uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Sint-Martens-Leerne? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven