Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Sint-Martens-Leerne? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Martens-Leerne

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Sint-Martens-Leerne. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. De onderhoudstechniekers in Sint-Martens-Leerne voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Sint-Martens-Leerne (regio Deinze) je aan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven