Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Sint-Niklaas komen versterken? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Sint-Niklaas

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Sint-Niklaas en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Sint-Niklaas hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en bent anticiperend ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Sint-Niklaas (omgeving Sint-Niklaas)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor storingstechnieker in Sint-Niklaas

Welke taken voert een storingstechnieker in Sint-Niklaas uit?

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je bereidt daarnaast de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart en waarborgt de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot installeer en controleer je nieuwe onderdelen van machines.

Voor welk bedrijf kan ik werken als storingstechnieker in regio Sint-Niklaas?

Werken als storingstechnieker? Daarvoor moet je bij Techni Masters zijn! Onze activiteiten vind je terug over heel Vlaanderen, waarbij steeds wordt gekeken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Vervoeg ons team en bekijk de vacaturepagina.

Welke werkuren volgt een storingstechnieker in Sint-Niklaas?

Aangezien wij werkzaam zijn voor internationale productie-omgevingen, werk je bij ons in ploegverband. In het aantal ploegen dat je wenst te werken, is natuurlijk je eigen keuze. Meer informatie over de job vind je op de vacaturepagina van Techni Masters.

Wat verdient een storingstechnieker in Sint-Niklaas?

Onze uurlonen beginnen vanaf €16.50, afhankelijk van de opgebouwde ervaring in je carrière als technieker. Aanvullend krijg je tal van extralegale voordelen, zoals maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding en een bedrijfswagen met tankkaart voor werk- en privégebruik. Je ontvangt bovendien alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen en een eigen werkkoffer, zodat je jouw job naar behoren kan uitvoeren.

Terug naar boven