Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Sint-Pieters-Kapelle? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Sint-Pieters-Kapelle hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Pieters-Kapelle

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Sint-Pieters-Kapelle en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Sint-Pieters-Kapelle (omgeving Middelkerke) aan de slag te gaan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven