Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Sint-Pieters-Kapelle? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. De storingstechniekers in Sint-Pieters-Kapelle voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Sint-Pieters-Kapelle als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Sint-Pieters-Kapelle en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in regio Sint-Pieters-Kapelle? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven