Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Sint-Pieters-Leeuw? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Pieters-Leeuw

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Sint-Pieters-Leeuw en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers voeren hun job in Sint-Pieters-Leeuw uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in propere toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in omgeving Sint-Pieters-Leeuw je aan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven