Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in regio Sint-Truiden komen versterken? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. Onze onderhoudstechniekers in Sint-Truiden voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Sint-Truiden

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in Sint-Truiden en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in regio Sint-Truiden je aan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven