Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Smetlede komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Smetlede als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in Smetlede en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken deskundigen. Al onze storingstechniekers in Smetlede voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Smetlede (regio Lede)? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven