Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Smetlede? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Smetlede

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in regio Smetlede en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. De storingstechniekers die voor ons werken in Smetlede voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in omgeving Smetlede je aan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven