Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Snaaskerke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Snaaskerke

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Snaaskerke en omliggende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze onderhoudstechniekers in Snaaskerke voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werkplek laat je steeds netjes achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in Snaaskerke (regio Gistel) je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven