Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Snellegem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Snellegem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in Snellegem en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. In Snellegem voeren onze storingstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achter en bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Snellegem? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven