Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Snellegem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Snellegem voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Snellegem

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Snellegem en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in Snellegem (regio Jabbeke) ? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven