Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Stalhille? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Stalhille voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Stalhille

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Stalhille en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Stalhille aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven