Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Steenokkerzeel? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Steenokkerzeel

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s simpel. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Steenokkerzeel en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn deskundigen. De storingstechniekers in Steenokkerzeel voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. De werksite laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Graag aan de slag gaan als onderhoudstechnieker in omgeving Steenokkerzeel? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven