Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Stekene? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. In Stekene voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je laat de werksite steeds proper achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Stekene

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in regio Stekene. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in omgeving Stekene je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven