Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Stene? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Stene

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in omgeving Stene en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers in Stene voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Stene (omgeving Oostende) aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven