Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Stuivekenskerke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Stuivekenskerke

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Stuivekenskerke. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Stuivekenskerke voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in Stuivekenskerke (regio Diksmuide) aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven