Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team in omgeving Tervuren komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Tervuren als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in regio Tervuren. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. De onderhoudstechniekers in Tervuren voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werksite laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Tervuren? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven