Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Tessenderlo? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Tessenderlo als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in Tessenderlo en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. Al onze storingstechniekers voeren hun job in Tessenderlo uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent proactief ingesteld. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in regio Tessenderlo je aan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven