Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Tielt-Winge? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Tielt-Winge

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in regio Tielt-Winge en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en uitdagende job.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. Onze onderhoudstechniekers in Tielt-Winge voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Tielt-Winge aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven