Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Uitkerke? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Uitkerke hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Uitkerke

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Uitkerke en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Uitkerke? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven