Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Uitkerke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Uitkerke

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als storingstechnieker in Uitkerke en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde job.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken specialisten. De onderhoudstechniekers in Uitkerke voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Uitkerke (regio Blankenberge)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven