Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Ursel? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Ursel als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Ursel en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. In Ursel voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds in nette toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Ursel (omgeving Aalter) aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven