Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Viersel? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Viersel voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Viersel

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Viersel en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Viersel (omgeving Zandhoven)? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven