Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team in regio Viersel? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Viersel uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. De werkplek laat je steeds proper achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Viersel als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in omgeving Viersel. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Viersel? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven