Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Vilvoorde? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Vilvoorde

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in regio Vilvoorde en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en uitdagende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Vilvoorde voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Vilvoorde? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven