Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Vinderhoute? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken experten. De onderhoudstechniekers in Vinderhoute voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Vinderhoute als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Vinderhoute en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Vinderhoute? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven