Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in omgeving Vinkt komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Vinkt hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werkplek laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in regio Vinkt als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in regio Vinkt. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Vinkt aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven