Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Vlekkem? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze onderhoudstechniekers in Vlekkem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplek laat je steeds netjes achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in regio Vlekkem als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Vlekkem. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en stimulerende baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Vlekkem (regio Erpe-Mere)? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven