Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Vlierzele komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Vlierzele voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Vlierzele

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Vlierzele en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Vlierzele (omgeving Sint-Lievens-Houtem) ? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven