Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Vlimmeren? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Vlimmeren

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Vlimmeren en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. De storingstechniekers die voor ons werken in Vlimmeren voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in regio Vlimmeren? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven