Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Vlissegem? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Vlissegem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Vlissegem en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Vlissegem hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Vlissegem aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag de mening van onze werknemers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven