Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Vlissegem komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. Onze storingstechniekers in Vlissegem voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in omgeving Vlissegem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Vlissegem en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de job als onderhoudstechnieker in Vlissegem (regio De Haan) helemaal iets voor jou? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven