Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Voeren? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij techni masters werken specialisten. Al onze storingstechniekers voeren hun job in Voeren uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Voeren

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Voeren en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Voeren? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven