Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Voorde? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Voorde hun baan uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds netjes achter en gaat anticiperend te werk. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Voorde

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Voorde en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Voorde (omgeving Ninove) aan de slag? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven