Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Vorst? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken specialisten. De storingstechniekers in Vorst die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds proper achter en bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Vorst als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Vorst en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Vorst (regio Laakdal) aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven