Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Vosselaar? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Vosselaar uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. De werksite laat je steeds in propere toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in regio Vosselaar als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Vosselaar en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Vosselaar aan de slag? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven