Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Vosselaar? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Vosselaar hun job uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplek steeds proper achter en gaat ondernemend te werk. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Vosselaar

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Vosselaar en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Vosselaar (regio Vosselaar)? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven