Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Vrasene? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Vrasene

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in omgeving Vrasene en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Je krijgt een stimulerende en afwisselende job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. Onze onderhoudstechniekers in Vrasene voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Vrasene (omgeving Beveren) aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven