Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Vurste? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Vurste die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Vurste als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als onderhoudstechnieker in Vurste en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Vurste (regio Gavere) aan de slag? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven