Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Waarbeke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. In Waarbeke voeren onze onderhoudstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werkplaats laat je steeds in propere toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Waarbeke

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Waarbeke en de streken er rondom. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in Waarbeke (omgeving Geraardsbergen) aan de slag? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven