Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in regio Waarbeke komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Waarbeke

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in omgeving Waarbeke. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn deskundigen. In Waarbeke voeren onze storingstechniekers hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Waarbeke aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven