Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen ondernemingen een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Waarloos? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Waarloos als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s simpel. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Waarloos en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. In Waarloos voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Waarloos (omgeving Kontich) je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven