Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Waarmaarde? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Waarmaarde voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is ondernemend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Waarmaarde

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Waarmaarde en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers voorop. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de job als storingstechnieker in Waarmaarde (regio Avelgem) helemaal iets voor jou? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven