Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Walem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. In Walem voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Walem

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Walem en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de job als onderhoudstechnieker in Walem (omgeving Mechelen) helemaal iets voor jou? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven