Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Wanzele? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Wanzele

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Wanzele. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Wanzele hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en gaat proactief te werk. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Wanzele (omgeving Lede)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven