Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Welle? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. De storingstechniekers in Welle die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken in regio Welle als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s simpel. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Welle en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Welle (regio Denderleeuw) aan de slag te gaan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven