Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Westende? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Westende

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s eenvoudig. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Westende en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aangenaam takenpakket toe. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experts. Onze storingstechniekers in Westende voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Westende (omgeving Middelkerke) aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven