Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Westkapelle? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. In Westkapelle voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Westkapelle

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt in Westkapelle en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Westkapelle aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven