Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Westkapelle? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. De storingstechniekers in Westkapelle die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en gezonde werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Westkapelle

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Westkapelle en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Westkapelle (regio Knokke-Heist) je aan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven