Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in omgeving Westmalle? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. De storingstechniekers in Westmalle voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds netjes achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Westmalle

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in omgeving Westmalle en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Westmalle aan de slag te gaan? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven