Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in regio Westouter komen versterken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Westouter

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in Westouter en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Al onze onderhoudstechniekers voeren hun job in Westouter uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Westouter? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven