Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Westrozebeke? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Westrozebeke als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s simpel. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Westrozebeke en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende job.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experts. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Westrozebeke hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Westrozebeke (omgeving Staden)? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven