Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Westrozebeke? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Westrozebeke als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als storingstechnieker in regio Westrozebeke en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de werknemers voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Westrozebeke die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Westrozebeke (regio Staden) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven