Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Wiekevorst? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers in Wiekevorst voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Wiekevorst

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Wiekevorst en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Wiekevorst (regio Heist-op-den-Berg) aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven