Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Wielsbeke? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. De onderhoudstechniekers in Wielsbeke voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Wielsbeke als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Wielsbeke en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Wielsbeke (regio Wielsbeke) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven