Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Wielsbeke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Wielsbeke

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt in Wielsbeke en de streken er rondom. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Wielsbeke voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je laat de werksite steeds proper achter en gaat ondernemend te werk. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in omgeving Wielsbeke aan de slag? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven