Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team in regio Wieze? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Wieze

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Wieze en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij techni masters werken experten. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Wieze hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werksite steeds in nette toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in regio Wieze aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven