Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Wieze komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experten. In Wieze voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Wieze

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Wieze en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een baan als onderhoudstechnieker in Wieze (omgeving Lebbeke) je aan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven