Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Wijtschate? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Wijtschate voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Wijtschate

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Wijtschate en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Wijtschate (regio Heuvelland) aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven