Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Willebroek? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Willebroek voeren hun baan uit met oog voor detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplaats steeds in propere toestand achter en gaat proactief te werk. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Willebroek

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s eenvoudig. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Willebroek en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Willebroek? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven