Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Wilrijk komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers in Wilrijk voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds in propere toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Wilrijk

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Wilrijk en aangrenzende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Wilrijk (regio Antwerpen) aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven